Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

---ÄKTA---

äkta dig!
du min ros av synergi
jag ska fånga dig
inom mig

du ljuva, sanna undersköna
förvillad är jag i min vandring

mina ord beslöjar vår harmoni
förångad av dina sensuella
och blödande blickar

äkta dig!
du min värld av renhet
jag ska tvätta av smutsen
med din lenhet

du den riktiga av världar, som låter lögnen
bada tillsammans med evig förståelse
där inget orent någonsin kan besudla verkligheten

min enkelhet är sårande förståeligt
och din skönhet är logiken förenlig

mina val är utav de enklare
min syn, vilja och kraft
är bara du

du min enda ärlighet

jag ska

lovorda de steg du vandrar

jag ska

trampa ned trolösheten i träsket

jag ska

äkta dig!




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-22 00:01



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-04-22

  Gunnar Hilén VIP
Trampa åt mig också...! tack för den !
2010-04-22

  Yrre VIP
Fyndig och jättebra!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé