Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge är en gåva



Att ge är en gåva

glädjen att se

den som får

den ger energi

att använda

till det du vill


Att ge är

att dela glädje

är dubbel glädje

jag blir fri

du blir rik

alla mår bra




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-22 07:48



Bookmark and Share


  Glensan
Stor insikt om det viktiga i livet
Att ge och få och att leva livet fullt ut
2010-04-23

  Suzy med punkterna
Genom att ge blir man rik...på tacksamhet och kärlek.
2010-04-23

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.

Applåd!
2010-04-22

  walborg
Sant och bra formulerat. Frihet - den enda vi har.
2010-04-22

  Patrik Orion Sten
så sant! Enkelt och fint skrivet!
2010-04-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt!
2010-04-22

  thyra
Jag säger som quasimodo, Tack för fin gåvoläsning!
2010-04-22

  Quasimodo
Tack för en fin gåva här om gåvans rikedom !!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld