Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte svårare än så ; )

 
För att kunna ta sig själv på allvar..
måste man också kunna driva med sig själv.

 




Övriga genrer (Aforism) av Regn & Grus
Läst 525 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-22 09:59



Bookmark and Share


  C.Källner
Dylika plattityder får mig emellertid att rysa.
2010-05-07

  Lavinia Röd
Apselut! Det är ett bevis på självinsikt och självdistans tror jag.
2010-04-22

  lodjuret/seglare VIP
tänk att med egna ord så på pricken kunna beskriva en annans vardag
2010-04-22

  Regn & Grus
Här blev det dubbelmening som inte var meningen ; )
Tack för att du är uppmärksam.. slarvfelet avklarat!
2010-04-22

  Anders Perols
Sant och klokt
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus