Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del tycker si En del tycker så Gemensamt är vi Tillsammans vi gå


Kvalet och valet

Vi vill ju så gärna ge Sverige en chans.
Ja även om chefen är Mona med svans.
Tyvärr är hon okunnig, kort uti roten.
Så ock om man jämför med Ohly, bockfoten!

Tyvärr ska försörjas en mängd utan kneg.
Ska slitande medelklass mista sin deg?
Jag hoppas de kloka, vårt val sedan vinner,
så inte de jobbande drar och försvinner.

Tyvärr finns det otäcka glidande snobbar,
som mängder drar in, fast en del inte jobbar.
De retar de slitande kvinnor och männen!
De glidande är dock ett fåtal, Du, vännen.




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-22 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klart och enkelt visar du sambandet mellan arbete och välfärd.. Och så trött man blir på alla dessa som parasiterar och stjäl.
2010-04-22

  walborg
Elegant och klokt.
2010-04-22

  Sommarnattsljus
Hej Anders. Får jag rekommendera en skrivarväns text som en kommentar till din?

"Dra åt helvete om ni försöker styra över mitt liv!!!" av Trädflickan

Allt gott! A
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki