Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett vilorum..

Mörkret omsluter
allt med sin
vidsträckta mantel
lyssnar himmelens
droppar falla
över stillhetens gator
där tystnaden
åter har slagit sig ner
som ett vilorum för själ







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-05-28 23:28



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbara rader .....
2010-07-31

  hawkeye
Meditativ....
2010-07-28

  Päronsplitt
Ja här skapar du ett magiskt vilorum med dina ord som verkligen förmedlar känslan....tycker mycket om hur du förmedlar mörkret i form av "vidsträckta mantel"..och "droppar falla över stillhetens gator"..
Fint det här!
2010-07-25

  Gunilla VIP
Låter mig vaggas
till vila,
av stämningen
dina rader
förmedlar.
2010-07-11

  Kristina Wallbing
Mycket fint!
2010-06-18

  Maria T
Så vilsamt att läsa
2010-06-11

  jag?
mycket vacker text.
håller förövrigt inte med blåbäret, tystnaden är allt att frukta om man är ovän med sig själv.
2010-06-04

    ej medlem längre
Jag känner mig lugn inombords av att läsa din text!

Applåd och Bokmärke!


Hälsn. Ann
2010-05-31

  Amorina
Mjukt och fint skrivet.
2010-05-29

  Larz Gustafsson VIP
En lisa.
2010-05-29

  Blåbäret
härlig läsning
tystnaden är inget att frukta
2010-05-28

    Herr Ångest
Håller med föregående.. bra..
2010-05-28

  peter markurth
bra
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP