Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en skrivarvän, du vet.


Mod att visa



Att förmedla sina ord

få människor att känna

det som jag känner

det är en konst.


Modet att våga visa

sina innersta känslor

det är en styrka

en ödmjukhet.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-22 16:46



Bookmark and Share


  Glensan
"Att ha mod att visa
är att för ett ögonblick
öppna sig själv

Värt varje sekund
även smärtan kan stinga

Men känslan att visa
är övervinner smärtan"

Så fint skrivet kraam
2010-04-23

  mare VIP
Bra skrivet..
2010-04-23

  Bibbi VIP
Så tycker jag också absolut.
2010-04-22

  Marlene Anna Linnéa
Håller med. Gillade din dikt om energin också... men mod, det är en så mäktig del av våra liv, när vi vågar använda oss själva till vår egen och andras fördel. Önskar alla våga visa sina känslor, i sina ord, i ljud och i handling mer och oftare.
2010-04-22

  Quasimodo
Mod att våga visa, fint för det !!
2010-04-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja!
Du har så rätt!
Inte alltid är det
just så lätt, att
modet hålla upp
och hålla ut, men
för den som kan
lovvärt är det
absolut!
2010-04-22

  Patrik Orion Sten
Jättefin text! Modig konst! :)
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld