Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva stort

för pengarna ska jag köpa kärlek
och spaghettin får skapa band
vi kan sväva nedför branta stup
jag ska äta spaghetti som en äkta gourmand

av påskriset ska jag bygga slott
och strumporna får släpa mig framåt
vi kan beblanda oss och måla bort allt grått
men tills dess kommer jag leva smått


[fast med dig,
skulle jag leva stort]




Fri vers av Lipshit
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-22 20:23



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Med dig ska jag leva stort.... Mmmm kärlek.
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit