" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: roligaste "snögubben"




Haiku ~ Vårsamhet

~¤~

Kallhetstids värme
varmhetens medvetenhet
summan är ljumhet

LPWJ 22/04/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-22 20:36



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vacker värmande text.
2010-10-15

  Bibbi VIP
Vacker och unik både text och bild.
2010-04-22

  thyra
Fin haiku med temperaturskillnader från kall till varm. Fint!
2010-04-22

  Anna*
Underbar snöstaty och tänkvärd haiku
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP