Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning blir till gryning



Guld glänser

solen bortom

horisontens skimmer

en dag lindas in

vaggas till sömn


En ny dag

anländer igen

horisonten lyser

en ny dag

skapar kraft






Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-22 20:50



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Förmedlar en skön känsla. =)
2010-04-23

    ej medlem längre
en ny dag skapar kraft ... hoppfulla ord, tycker OM!
2010-04-22

  Patrik Orion Sten
Mycket vacker!
2010-04-22

  Anna*
Underbart vacker bild och skymningsdikt =0)
2010-04-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gryning ger hopp
gott att se och ha
och få vara med...
2010-04-22

    ej medlem längre
En vacker och hoppfull text!


Hälsn. Ann
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld