Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är livets karta


Livet bär vägar som jag inte vet konstruktionen på

Öden som jag inte har något facit till

Kontrollen är som bortblåst det gör inget

Nyfikenheten växer där inom mig för livet

Jag vill njuta av livets frukt, ha roligt och glädjas

Jag har börjat vandra en väg där jag är kartan

Jag är kompassen, vägled mig dit livet bär




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-22 22:15



Bookmark and Share


  Glensan
Men så bra du skriver

samla din ark i en bok
så har du en bestseller
och jag står först i kön att köpa
2010-04-23

  Glensan
Men så bra du skriver

samla din ark i en bok
så har du en bestseller
och jag står först i kön att köpa
2010-04-23

  Bibbi VIP
Rätt inställning!
2010-04-22

    ej medlem längre
En förväntansfull text! Fint skriven!


Hälsn. Ann
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld