Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur boken Munken som sålde sin Ferrari. "Om vi har tillräckligt med mod kan vi leva i enlighet med vår egen sanning. Vi kan göra vad vi än önskar, för vi vet att det är rätt. Och modet ger oss kraften att stå fast vid vårt mål även om andra omkring oss


Mod att våga




Vårt mod avgör hur tillfredsställande vår tillvaro blir

Genom vårt mod spränger vi gränser

Vi äntrar vår komfortgräns

Vi växer genom vårt mod

Att utmana rädslan gör att den blir mindre



Det öppnas nya dörrar och vyer
som vi aldrig fått sett om vi
inte hade haft mod.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-23 09:42



Bookmark and Share


  Glensan
Att utmana rädslan gör den mindre

att övervinna rädslan leder vägen till kärlek
2010-04-23

  mare VIP
Sant, mycket bra !!
2010-04-23

  Anna*
Helt rätt och så sant! En öppning genom att våga trots att hjärtat bultar så att det dånar i huvudet... det är modigt
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld