Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnaden talar...lyssnar,skriver..


Dricker tystnaden..

Stilla flödar ord
ur inre fram
dricker tystnadens tid
som öppnar själens port
låter det osynliga
rinna ut..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-23 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten!

Speciellt:

"dricker tystnadens tid
som öppnar själens port"


Hälsn. Ann
2010-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en del suspekta figurer som till varje pris ska stampa och klampa sönder tystnaden när man satt sig ned för att skriva.
2010-04-23

  Amorina
Så fint med "låter det osynliga rinna ut"!
2010-04-23

  Bibbi VIP
Amen!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP