Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försvara sig är ett måste...annars tar någon annan kommandot över ditt liv..


Säga tycka..

Vara den jag är
säga tycka
vad jag vill
är min rättighet
som människa..
stå upp för mig själv
när attacker kommer
ifrån avundsjuka bittra
småaktiga
``tror sig veta allt``
människor..







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-23 12:16



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Viktiga rader! Tack
2010-04-23

    ej medlem längre
Sanna och kloka ord!


Jag Är Den Jag Är ...


Hälsn. Ann
2010-04-23

  Bibbi VIP
Självklart är det så.
2010-04-23

  Quasimodo
Precis så, att älska andra är inte att ge upp och ge bort det egna man är, mer tvärtom !!
2010-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Friheten är värd att försvara.
Här på poeter.se finns det underliga varelser som försöker kommendera mig hit & dit.
Men de kämpar förgäves.
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP