Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara generös..

Vara generös
ge utan att
förvänta sig
något tillbaks..
visar på ett hjärta
fyllt av godhet






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-23 12:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt!
2010-04-23

  Eva Helene VIP
Generösa människor är lätta att älska, så de brukar ändå få mycket kärlek tillbaka.
Fint!
2010-04-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Klokt och vackert skrivet. =)
2010-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Det är saligare att ge än att få.
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP