Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förminska någon..

Människor som
smutskastar andra
och försöker förminska
någon som det går bra för
lider ofta av en svår sjukdom
som heter avundsjukan..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-23 14:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2010-04-23

  aol
så sant,
2010-04-23

    ej medlem längre
Du behöver inte blåsa ut mitt ljus för att ditt ska lysa klarare.
2010-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Mycket viktigt att framhålla.
I Sverige väldigt vanligt förekommande.
Inte minnst i mongostaden Gävle.
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP