Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är mirakel..

Jag vet i mitt hjärta
jag är helt unik
skapad fantastisk
ingen annan alls lik
vi är alla mirakel
helt ojämförbar..
allt det vi äger
ingen annan har !!







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-25 13:26



Bookmark and Share


  Carina Johansson
Mmmm applåderar högt!! Tänk om det oxå fanns plats för att vara unik. Den är så fin denna dikt.. Tack!
2010-05-06

    ej medlem längre
Den här texten skriver jag under på!


Hälsn. Ann
2010-04-26

    Annika J
Underbart skrivet!
2010-04-25

  Bibbi VIP
Amen!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP