Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelhetens lovord


Njut medan du finns här på vår jord

se dig om och möt det enkla i tillvaron

det är där lyckan finns, känslan av liv.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-23 19:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så kloka ord.
2010-04-24

  Carina Larsson
Underbart!
2010-04-24

  Patrik Orion Sten
Du har helt rätt! Vacker i sin enkelhet! Uppmanande!
2010-04-23

  Glensan
Så vacker

Bokmärkes
2010-04-23

    ej medlem längre
Fina rader om det som är väsentligt i tillvaron!


Hälsn. Ann
2010-04-23

  thyra
Fina lovord om lyckans liv! Fint!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld