Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker är du

Ge mig ditt ansikte så ska jag vända det mot nymåne
och säga den lyskraft du äger skönjer ebb och flod
ej längre torrlagd är den flod som förr flöt i dina ådror
stråla älskade och silvermåne ska skimra




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 556 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-10-18 15:26



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Oerhört vacker, romantiskt dikt. Svallande känslor får jag. Hälsar vännen Fredrik
2010-10-20

  drakbruden VIP
Otroligt vacker!
2010-10-19

    Bodil Sandberg
Fantastiskt kärlekspoesi ..ge mig ditt ansikte så ska jag vända det mot nymåne och säga den lyskraft du äger..kärlek kan inte bli vackrare sagt!!applåder!
2010-10-19

  Fånga dagen
Underbart vackert skimrande
mvh Anna-Karin
2010-10-18

  lisa"puzzle"svensson
Så fint skrivet!
2010-10-18

  aol
djup vacker poesi,
2010-10-18

  Mikael Lövkvist
Vackert skrivet. Fyllt av den generositet som bara den som har 'blicken' kan erbjuda.
2010-10-18

  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund