Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu närmar sig dagen då vi för ett år sen var hos dig då du tog ditt sista andetag så ung. Denna dikt läste jag för dig på begravningen och det gav en stark känsla av närhet med dig. Text i repris.


Hyllning till min morbror "Fina minnen är smycken jag bär inom mig"

Minnena från stunder vi haft

kommer upp i mina tankar

minnen som jag burit inom mig

de har vaknat till liv igen



Jag bär dessa minnen

med stor stolthet

minnen från stunder med dig

de får bli mina vackra smycken

de smyckena jag bär inom mig




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 956 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-24 10:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Jag minns....ett år redan...
Dina minnens ord är vackra precis som känslorna
2010-04-25

  Carina Larsson
Vad fint att kunna bevara de här tankarna och minnena. Fortsätt att vara rädd om dem!
2010-04-24

  Bibbi VIP
Oerhört fin hyllning!
2010-04-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det goda som en nått
och att man det fått
det är verkligen
något att tacka
för när man
vidare i
livet
kör...
2010-04-24

  Patrik Orion Sten
Mycket vacker och kärleksfull!
2010-04-24

  Nina Nightwish
Vackert och sorgligt
2010-04-24

  Svartsilver
så sorgligt vacker.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld