Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattugglan..

Nattugglan njuter
av timman sen
tänker ``flyger``
i tystnaden len
plockar donar
skriver ord..
sömndrucken intar
sitt frukostbord







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-24 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Av någon anledning känner jag igen mig!


Nattens tysta timmar inbjuder till skapande ...


Hälsn. Ann
2010-04-24

  Bibbi VIP
Känner igen mig i detta:-)
2010-04-24

    Alva Liljestrand
Jättefin!
2010-04-24

  © anakreon VIP
Applåderar med
ett brett leende.
Calle
2010-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Tout pour l´art...
Man offrar sig helt i kampen.

Med Oasen mot asen!
2010-04-24

  stenen/ Yv Ericsson
Hehe. där kände man igen sig:) tack. mycket bra!
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP