Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En befrielse att se..

En befrielse att se
när människor protesterar
högt, och öppet
utan att vara rädd för motstånd !!
Allt för att bekämpa orättvisor
som häver sig över vår jord..
Där rika tar ur fattigas fickor dagligen
låter människor arbeta hårt
för mycket liten lön..
Medan aktiemarknaden delar ut hög avkastning
till redan feta magar..
Listan kan göras hur lång som helst
men livet är en daglig kamp emot orättvisan
korruption som inte har någon ände..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-24 14:07



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
BRA talat!

(Lazze i nedan... det var den dummaste kommentar jag någonsin läst! )
2010-04-25

    ej medlem längre
Jag kan bara säga att jag håller med dig till 100 procent!

Klyftorna blir allt större i samhället ... man tar från de fattiga
och ger till de rika ...



Hälsn. Ann
2010-04-24

  Bibbi VIP
Håller med Dig till 100%
2010-04-24

  En strimma av guld
Ja visst kan den göras lång och ju mer de tar och roffar åt sig ju mer de blir tomma och innehållslösa i sin status värld. Det är sorgligt att se detta sätt.
2010-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Politiska protester är aldrig en befrielse.
2010-04-24

  peter markurth
bra
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP