Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå bara..

 

Se det på ditt sätt
du vännen jag dig ber 
vänd dig inte om
när du går 

finns inget kvar för dig att se

 

Vänd dig om och gå
Ta allt, ta du ditt
byt din åsikt
bara du lämnar mig

och lämnar de som är mitt

 

Jag behåller mina drömmar
medan du stänger en dörr
du vill vandra vidare
vi är förändrade

livet blir aldrig någonsin som förr




Fri vers av Gryft
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft