Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm


Stilla vandrandes vid kindens strand

berikad av orden som kom med tårar
stilla vandrandes vid kindens strand
från djupa ögon, från djupa sagor

ärr som vita markeringar
av minnen och händelser
begravt av tiden

ögats hav stormade då
piskat till flod
av hjärtats vindar

aldrig stilla, aldrig ärlig
men alltid stormande
alltid drivande

som musik till dans
runt och runt
utan anledning

men det känns bra
kanske inte för alltid
men bara för en stund

så känns det så bra
en bekymmerslös dans
till musik från stormande känslor




Fri vers av Nemloth
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-11-09 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemloth