Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutin - haiku



Rutin är tryggt att ha

den gör att vi följer utan tanke

variation skapar nya idéer, kul!




Bunden vers (Haiku) av En strimma av guld
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-26 15:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Rutin, som mall
ifall, men ibland
trist, men helt visst
som Du säger nytt
kan bli roliga grejer!
2010-04-28

    ej medlem längre
skickligt gjord
innehåll inte lika tilltalande ;)
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld