Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig


Platsen i mitt hjärta

Jag bär i mitt hjärta

en stor plats

som rymmer kärlek



Många får del av det

men endast du

har en speciell plats

för alltid i mitt hjärta



Denna plats kan ingen

ta ifrån mig

den är alltid din





Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-26 15:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag får tårar i ögonen så blev det nu här..bara så..kom tårarna..tycker det är så fantastiskt fint enkelt varmt och vackert!!den sparar jag hem och ger min älskade gubbelubbe..tack!!!
2010-05-12

  Suzy med punkterna
Kärlekens plats som aldrig dör...fint
2010-04-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att få rum med
många kära det
kan gott bära och
en väl nära gott skrivet
skrivet av Dig Du Kära!
!
2010-04-28

  Carina Larsson
Så fint. Du skriver så bra!!
2010-04-26

    ej medlem längre
En mycket ödmjuk och kärleksfull text!




Hälsn. Ann
2010-04-26

    ej medlem längre
det är vackert
människan just här
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld