Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obesvarat..




Säg!


Säg

Vet du var du har ditt hjärta
kan du hitta de
eller bytte du bort de
någonstans
mot någon annans

säg

Slog det inte tillräckligt hårt
för det det du ville
eller hittar du inte bara
hjärtslagen
då din kärlek försvann samtidigt

säg

Vet du var din kärlek är
lätt du den gå     den med
den du sa var så stark
bortförd
tillsammans med tron på oss

säg

Vad gjorde du av min kärlek
den jag behövde
du gjorde den osynlig
jag ser den inte
men den känns

säg

Vill höra din förklaring
säg
vad är min själ
den du aldrig skulle släppa
säg
vad har du tron
den som rörde om i oss
den du bad om
den vi bad om

säg

säg

säg




Fri vers av Gryft
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-04-26 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft