Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge din sorg ord.

ge din sorg ord:
det sörjande som ej får ta sig uttryck
viskar till ditt hjärta som brister




Fri vers av älvglitter
Läst 1731 gånger
Publicerad 2005-11-09 16:34



Bookmark and Share


  SylviaPlath
du talar verkligen rätt i de ord du skriver.
känner mycket igen mig själv.
\"Applåder\" till dig!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter