Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla din perfekta dag

Måla din perfekta dag
Jag bryr mig inte
Du kommer få ditt
Det finns ingen att skylla på
bara skammen från ett bleknande hål
Förstör jag mig själv?
Kalla ärr i himlen

Vaklar fram i efterdyningarna av igår
Skurit ner behoven bara för att slitas i sönder av deras iskalla ögon
De säger så mycket som sårar.




Fri vers av älvglitter
Läst 224 gånger
Publicerad 2005-11-09 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter