Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på "Glasväggen som finns mellan oss".


Betongväggen som finns mellan oss

Blodiga händer
sönderspruckna knogar

Jag slog
sönder den

glasväggen

Den finns
inte mer

borta

krossad

Nu är det
en betongvägg
där
istället




Fri vers av frostblomma
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-27 19:32



Bookmark and Share


  zim
skitbra. :)
2010-05-05

  infantsgame
Snyggt bildat; jag gillar känslan av hopplöshet i sista stycket. Det känns så levande.
2010-04-27

  Drömkram
Intensiva känslor förmedlar du på ett övertygande sätt. Starka känslor. Kram
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma