Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

 

 

 




Tomma rutor..

 

Ett rutat papper

med tunna blå linjer

var så god

fyll de

 

med dina ord

och de

svar jag saknat

 

rutorna är jag

gör dem till ramar

 

små  små tavlor

måla dem

med innehåll

och sanningar

 

Små små rutor

inget att måla

stora drömmar med

inga luftslott

bara dina ord

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-04-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft