Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraften

 

Lövet är livet

Tron är kraften i centrum

Kärlek är grunden

 




Fri vers (Haiku) av Pulsatilla
Läst 561 gånger
Publicerad 2010-04-28 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla