Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Respekt för det man skapar..


Skriver som jag vill..

Vad bryr jag mig
om andras åsikt
och vad dom anser är rätt
jag skriver precis
det som jag vill
på mitt eget tänkta sätt







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-29 11:14



Bookmark and Share


  Anjeska
Keep on the good work!
2010-04-29

    ej medlem längre
Bra skrivet!

Det ska man göra ... Du är Du ...


Hälsn. Ann
2010-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Det är bara jag som inte får skriva som jag vill.
Men liksom du struntar jag fullständigt i det och trotsar alla fåntrattar.
2010-04-29

  Carola Bouvin
Rätt sagt!!!
2010-04-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kloka rader. =)
2010-04-29

  Quasimodo
Rätt så !!!
2010-04-29

  Nina Nightwish
Precis, det tyckte jag var bra skrivet:)
2010-04-29

  Stefan Viljehammar
Uppriktigt och sant, har den grundinställningen själv.
2010-04-29

  Amorina
Bra inställning! Det är ju det som är så härligt med skrivandet, att få ha rätten att få skriva som man vill! Det är frihet för mig!
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP