Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om livet vore en sång

skulle du vara min refräng och jag
skulle sjunga på sista versen




Fri vers av soulmate_
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-28 17:23



Bookmark and Share


  HQ
Wow, så stark!
Imponerande att du får fram så många bilder,
och får så mycket sagt på så få rader.
Jag tycker mycket om denna!
2010-06-09

  Eilatan
spontan reaktion: "hahaha, naaweee??!"
men, skrattet fastnar lite i halsen... Textraden säger mycket, med få ord, vilket alltid är imponerande! Utrymme för tolkning och roligt att du fick med ett känt ordspråk! BRA.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_