Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
madness, inspiration av min systers ny-förälskade beteende


Hej (jag finns här för dig... alltid)

hjärtat dunkade nervösa snabba slag och det kändes som om de dunkade i ett par högtalare för allt jag hörde var DUNK DUNK DUNKDUNK DUNK DUNK DUNKDUNK, och likt en struts ville jag stoppa huvudet i sanden och gömma mig för hela världen men ändå vara sedd av dig, hur är allt det här ens möjligt?


den hundradels sekunden vi av misstag kom i kroppskontakt är den bästa hundradels sekunden i mitt liv, bara av din knappt sekund-långa beröring hörde jag hallelujah-körens inflyttningsfest i mina öron. jag visste att jag skulle falla för dig, men aldrig att jag skulle falla så här hårt.


visst vet du att jag finns? du måste ju ha sett mig för jag kan din ögonfärg utantill. visst vet du vad jag heter? för i mina drömmar är det allt du säger. visst tycker du om mig? för i mina tankar längtar du efter mig lika mycket som jag efter dig.

visst skulle du svara om jag sa Hej?
- Hej

du kanske inte hörde mig hälsa älskling, jag försöker på nytt i morgon.




Fri vers av you, always
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-28 23:12



Bookmark and Share


  yoakimu
Välskrivet och effektfullt. Du lyckas verkligen fånga känslan av att vara nykär, med motstridiga tankar och känslor. Och så det här önsketänkandet, hoppas den andra känner på samma sätt-tänkandet.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

you, always
you, always