Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasbubbla



Osynligt klär jag mig

med en barriär

mot det negativa

Endast öppning finns

för att ta emot

positivt flow

vill känna min glädje

och framtidstro

vill behålla min styrka.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-29 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det negativa är en energitjuv som ska hållas borta:)
Välskaldat om detta!
2010-05-02

  Patrik Orion Sten
Barriär mot det negativa, kloka ord! Det behövs idag!
Tyckte om!
2010-04-29

  Nina Nightwish
Bra text, kloka ord!
2010-04-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det vill vi alla ha
så bra, positiv flow
låt sån mer i
oss alla grow
och över oss
only blow!
Cheerio!
You too!
2010-04-29

    ej medlem längre
häftig början ... klädd i osynlig barriär mot det negativa, det ska jag ta till mig
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld