Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavbrutet

oavbruten, ouppklarad
lika olaglig som alltid, obehaglig utanpå
och hela vägen till dig, det väsnas och bankas och
stämplas för all framtid

du har klagat inför
alla nämnder du känner till men jag står här än
andas i din nacke, bryter ditt bröd, vistas i dina kvarter

jag och mina skrapande fötter mot ditt tak, du och dina nävar
om mitt syre, om min existens
strålande utsikter och våra liv i kollision
våra trötta kroppar i krig




Fri vers av Människa
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-30 01:38



Bookmark and Share


  dubbelve
Starkt med många guldkorn, applåd!

2013-04-08

  Matilda Linnéa Tinér
riktigt snyggt
2010-08-30

  Anna*
Enormt starka bilder du skapar! Snyggt!
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa