Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprida glädje



Så som solens strålar skiner

vill jag sprida glädje

finnas här omkring er

för att visa min vänskap





Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-30 09:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fint...och du förresten, du gör ju just det också
2010-05-02

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!

Ödmjuk glädjespridning ...


Hälsn. Ann
2010-04-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skaldat. =)
2010-04-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett plus för oss
alla så skulle
tillropen vdi möte
alltid skalla!
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld