Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På samma tåg

 


Minns du allt i vår dans

den med allt och våra ord

medan att vi hörde de fanns

längtan från långt där borta

från någon annanstans


Våran lek i och på samma våg

den vi följd  på  vårt spår

hand i hand

vandrande på samma vägar

på perrong och med samma tåg

 

Kyssar samtal och smek

i väntan på avsked

i våra ögon inget svek

andras blickar och

vi med generat leende

där i vår kyssande lek

 

Håll din känsla kvar

och ta  min själ

lägg den till det vi har

du ger mig dina tankar

jag glömmer aldrig dina svar

 

Ger dig allt igen och igen

glömmer tåg och avsked

skapar våran längtan

håller dig hårt min vän

aldrig något då

finns bara ett nu och ett se´n




Fri vers av Gryft
Läst 222 gånger
Publicerad 2010-04-30 20:16



Bookmark and Share


  PPQ
den här är bra riktigt bra
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft