Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke som slog mig precis. Aj, det gjorde nästan ont


Hur livet går

Det spelar ingen roll
hur du gör
man springer alltid
i en cirkel

runt
runt

i jakten på sig själv




Fri vers av Rumi
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-01 17:40



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
det här tycker jag mycket om
dina små rader
har så mycket att säga

tack
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi