Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var det sol den dagen?


Sunday noon at one o’clock


Jag frågade dig då och jag frågar dig nu
Minns du…
Den tavlan har sannerligen allt;
ditt hus och min "brandpost"
Skratta inte, det är ju realia
Skrattar jag imorgon,
är det du som "brinner"
Jag lovar att njuta ditt leende
Låååååååååååååååååååångsamt
Endast i tanken kysser jag dig brutalt
Sunday afternoon between one & three




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 23:20



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Jaa..effektfullt ..ha, ja det behövs lite "bränder" då och då givetvis.
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för