Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att måla en låga


stryker ögonvitorna med nagellack
genomskinliga
grafitgrå vätska stiger genom pupillerna
skissar långsamt dina konturer

så tränger sig
skärande dissonanser in
väller ur venerna
som i gatubelysningens födelse

sträcker min mitt
mot dess kraftfulla skildring
förfalskning efter förfalskning
faller

som ihoprullade signaturer under dina fötter




Fri vers (Fri form) av ljudit
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-02 01:34



Bookmark and Share


  ULJO
Starka och berörande bilder du målar upp här.
2011-05-10

  HQ
Dina ord är som musik som
lämnar mig mållös!
Vilka starka bilder!
2010-06-09

    ej medlem längre
Bra skildrat avslöjande ajajojoj
Gillar gatubelysningens födelse
och signaturerna
2010-05-02

  ljudit
♪ ♫ ♪
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit