Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska dö ensam

jag ska dö ensam
där dina blickar var min sista förnimmelse
jag vill finna livet med vår närvaro
och döden i min ensamhet

mitt leende är det sista du ska se
dina varma beröringar det sista jag känt
där i det ögonblicket föds jag i min död
och förbi är livet

så trogen livet i ditt andetag
så ljuvt i ett förväntat slut
att vår forntid är en lag för massorna

jag ska dö ensam
med din blick i min
själ.

jag ska dö ensam
med ditt ljus i min
resa

tillsammans är ett begrepp i livets
levande berusning

livet är bara en definition av sinnets förnimmelser

jag ska dö ensam och finna dig åter
bakom molnen




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-02 11:15



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker dikt om tidlös och gränslös kärlek
2010-05-03

  Gunnar Hilén VIP
som hatare av döden blir jag här faktiskt lite mindre rädd
2010-05-02

  Nina Nightwish
Vackert, jag ryser i hela kroppen..
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé