Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Kyssens Dörr ~

Känner skör tråd svalka tryggt
när hon ler och ger mig en blick
av vilsen förälskelse ...
Klyftans tid seglar på ett hav av flykt,
Dagar av känslig tanke
finner ro iform av ett farväl.
Kyssens dörr stängs.
När tråden dör lever jag igen.

A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-02 14:19



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2010-11-17

  Desire'e
det var väldigt ömt och fint skrevet
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.