Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven en dag på stranden ...


~ Erotisk Stolthet ~

Njuter dom kristal vita snäckskalen i sanden ...
Känner blåmusslans doft ...
Anar ostronets oskuld på havets botten ...
En galen energi som vi så envist kallar Sommar.
Underbara skratt och barnens ljuva lek med ett hav.
Längtan, saknad, längtan ...
Smek min tanke med solvarma smultron och ett leende.
Medan du kan ...Medan fjärilen fortfarande leker med
nyponbuskens heliga blomma ...
Ditt runda bröst och din brända hud är min trygghet
ifärd mot ännu en njutbar skymmning.
Känner du doften av fläderblomma i mitt hår ...
När du vill fånga min dag ...
Ska du få den orörd med några salta stänk från ett hav
och med lite erotisk stolthet ...

A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 514 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-06-13 08:15



Bookmark and Share


  Roula O
vackert och passionerat!
2011-06-22

  Lena Själsöga Keijser
sinnliga
sinneliga
bilder
målar du
vackra
2011-06-13

  Linda CH VIP
Sinnligt mjukt och passionerat!
2011-06-13

  Songbird VIP
...ler...du vet sannerligen att skriva vackert..färgat och inte minst njutningsfullt.. för fantasin! Vem kan inte känna doften från musslan.. fläderns och de solvarma smultronens sötma. Vem vill inte fånga en sådan dag! Så sant..sommar..i all sin prakt! Tack för underbar läsning A.L
2011-06-13

  sulimaa
Helt underbar text! Smekande lekande somrig kärlek som lockar ...
2011-06-13

  stella
Du klarar balansgången fint! :)
2011-06-13

    Max Poisé
Eldigt, passionerat! Gillar de ord du mjukt lägger! Tack för det!
2011-06-13

  Junitvillingen
Spännande text minsann! Du skapar både skön stämning och nyfikenhet på en och samma gång...grymt vackert skriftat, så mjukt och poetiskt:-))
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.