Me" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" In my mind "



Saknadens ljuva doft får mig att längta hennes lena kind
som jag så ofta kysste med välbehag.
Hennes närvaro gjorde tiden vacker.
Hennes blickar av kärlek och hopp värmde alla mina dagar.
Stolt, lycklig och utvald ...
Vi mötes alltid upp i förvirring av kylans mörka svek för att plantera
en blomma av glädje, förståelse och respekt.
Hennes vackra ansikte smekte min morgon med lycka.
Tryggt och varmt famnade jag henne med min rena nakenhet.
Jag har valt att kalla henne våren.
Välkommen ...

A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-18 22:09



Bookmark and Share


  Baystream
Otroligt vackert
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.