Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Nattfjärilens färd ~

Nattfjärilens färd
när passion
möter gryning
barfota vandring
vid ett lekfullt hav
hes viskning
innan ord
möter kyss
badas naken
i ett salt hav
njuter din hud
när du famnar
min enkelhet
lekens kravlösa
känsla doftar
låt mitt leende
smeka din
morgon när
vi flyr tid
kanske tid
här och nu ...

A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 432 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-30 00:09



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Den färden är oerhört sensuell.......gillar mycket!
2011-06-13

    ej medlem längre
Härlig poesi!
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.