Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Galerie des fleurs ~

Saknadens
ljuva doft
gjuter
längtans stål
farligt kallt
kyssen vaknar
lekfullt yr
dagens
nakenhet
ler
retfullt
mot din
granne.



A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-30 02:07



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Slutet är hur häftigt som helst, "mamma mia" vad jag gillar din kortkorta men så läckert formulerade dikt!!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.