Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avd 132 Sahlgrenska


~ Lite lite mindre natt ~


Njuter dom kristal vita snäckskalen i sanden ...
Känner blåmusslans doft ...
Anar ostronets oskuld på havets botten ...
En galen energi som vi så envist kallar Sommar.
Underbara skratt och barnens ljuva lek med ett hav.
Längtan, saknad, längtan ...
Smek min tanke med solvarma smultron och ett leende.
Medan du kan ...Medan fjärilen fortfarande leker med
nyponbuskens heliga blomma ...
Ditt runda bröst och din brända hud är min trygghet
ifärd mot ännu en njutbar skymmning.
Känner du doften av fläderblomma i mitt hår ...
När du vill fånga min dag ...
Ska du få den orörd med några salta stänk från ett hav
och med lite lite mindre natt ...

A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-02-10 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.