Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Sinnes Resan ~

sviker en känsla
ler mot ett fönster
blir stolt av en tanke
minns och glömmer
det mest egoistiska
av allt
Kärleken

A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-09 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.