Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja JÄVLAR, vad du kommer döda mig när du får reda på detta!!!

hennes glödande blick tog mig på bar gärning
hennes kropp krossade allt mitt motstånd
hennes leende var bara ett världskrig ifrån
dina livs levande misstankar

hon var ett allt i en suddig värld
så ren i en smutsig buk
hon förfriskade en statisk tanke
om trohetens inprogramerade moral

jag trampade rakt ned i träsket
irrade omkring runt hennes bröst
fann din bild i hennes sköte
och blev avrättad av min egen åtrå

krutet närade de tankar av frihet
att besudlad äro min tanke blott
att min död finnes i det samma
som din förmaning om kärlek ges

mitt andetag är hennes i ofruktsam tillvaro
mitt liv är förvillat bort
så ensam i misstankarnas Universum
att lögnen blir min näring att gömma mig skamset bakom




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-02 18:52



Bookmark and Share


  Carina Larsson
Otroligt! Starkt! Välskrivet!
2010-05-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Starka kraftfulla vackra bilder skapar du här
genomträngande berörande alster
2010-05-03

  stenen/ Yv Ericsson
Jösses! BRA!
2010-05-02

  Suzy med punkterna
Imponerande!!
2010-05-02

  Anders Perols
Väl skaldat Max
2010-05-02

  Yrre VIP
Mycket bra!!
2010-05-02

  Emme VIP
Känns igen, välskrivet och genomtänkt..
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé